El CFC perfila un pla estratègic i de col·laboració amb Serveis Socials de la Generalitat

Publicada el 08/05/2019

El secretari i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), Daniel Jiménez i Ramon Aiguadé, respectivament, s’han reunit aquest dilluns al migdia amb la directora general de Serveis Socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Benedí, amb qui han tractat diversos temes relacionats amb el col·lectiu de la Fisioteràpia.

El degà del CFC ha manifestat que la reunió ha estat molt profitosa perquè han trobat en Benedí una interlocutora sensible als interessos dels professionals de la Fisioteràpia i a tot allò que poden oferir a la societat en tant que sanitaris.

La directora general ha anunciat la intenció de fer partícip al CFC del disseny de les noves línies de treball que s’estan duent a terme des de la conselleria i que suposaran canvis socials importants i s’iniciaran passat l’estiu.

Entre d’altres coses, han parlat de la nova cartera de serveis socials i de les ràtios previstes de fisioterapeutes tant en centres públics com privats; dels convenis vigents, i de les condicions laborals actuals dels i les fisioterapeutes i els recursos disponibles per millorar-les.

“Hem manifestat el desig d’igualar les condicions laborals de les residències  privades a les de les públiques, tal com ha passat en l’àmbit hospitalari. Malgrat ser molt difícil, hem acordat començar a treballar en aquest sentit a través de sindicats i d’altres entitats”, ha explicat el degà.

Finalment han perfilat un pla estratègic i de col·laboració entre les dues entitats, que inclou possibles actuacions del Col·legi en població en risc d’exclusió social.

Tal com ha afirmat el degà, “aquest programa va ser iniciat durant l’anterior Junta de Govern i tenim la voluntat d’ampliar-lo i potenciar-lo com a referent del compromís social que volem que tingui el Col·legi. La senyora Benedí ens ha dirigit a altres organitzacions per tal de potenciar el programa que desenvolupem en col·laboració amb Fisios Mundi”.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×