L’AEFA distribueix un díptic sobre Fisioteràpia aplicada a animals

Publicada el 11/06/2019

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) continua apostant per la Fisioteràpia aplicada a animals tant a nivell rehabilitador com preventiu i ho fa a través de la Comissió de Veterinària, la missió principal de la qual és promoure el coneixement en aquest camp i donar suport als professionals de la Fisioteràpia que s’hi interessen.

Així mateix, el passat mes d’octubre va renovar-se la Junta Directiva de l’Asociación Española de Fisioterapia aplicada en Animales (AEFA), que ara presideix la fisioterapeuta Carlota Franco.

L’AEFA es dedica a la defensa i promoció de la Fisioteràpia animal aplicada per fisioterapeutes i, com la Comissió de Veterinària del CFC, aposta pel treball multidisciplinari entre fisioterapeutes i veterinaris.

En aquest sentit, l’AEFA ha realitzat ara un díptic molt didàctic i senzill per difondre aquest àmbit de treball, que teniu DISPONIBLE AQUÍ.

Si esteu interessats o interessades en aquest àmbit de la Fisioteràpia, us animem tant a consultar el díptic com a posar-vos en contacte amb la pròpia Comissió de Veterinària  del CFC.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×