A l’enquesta realitzada per a l’aplicació del romanent de l’exercici positiu del 2018, destaca com a opció més votada els ajuts a la formació continuada

Publicada el 12/06/2019

Més formació continuada, és el desig majoritari dels col·legiats i col·legiades que han participat a l’enquesta que us vàrem plantejar per conèixer la vostra opinió sobre a què destinaríeu el romanent de 157.064,62 euros de què disposa Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), gràcies als resultats positius de l’exercici fiscal de l’any 2018. De les quatre opcions plantejades, la més votada ha estat: ‘augmentar els ajuts col·legials a la formació continuada’, seguida de ‘més promoció i divulgació de la professió’, en tercer lloc ‘més ajuts a la recerca’ i la proposta amb menys número de vots han estat els ‘projectes solidaris i de cooperació en Fisioteràpia’. L’enquesta incloïa una cinquena opció, que permetia als enquestats i enquestades escriure una proposta pròpia; en aquest cas, la majoria de companys i companyes van proposar destinar aquests diners a la lluita contra l’intrusisme professional.

Quantitats i conceptes

Aplicant el resultat de les votacions i tenint en compte també la resposta a la pregunta oberta plantejada, la Junta de Govern presentarà a l’Assemblea General una proposta de distribució proporcional a les preferències mostrades a l’enquesta. Així doncs, la proposta de distribució del romanent és:

  • 27% (43.000 euros) a ajuts a la formació continuada
  • 20% (31.600 euros) a promoció i divulgació de la professió
  • 19% (30.000 euros) a ajuts a la recerca
  • 15% (24.000 euros) a projectes solidaris i de cooperació en Fisioteràpia
  • ...i el 19% restant (28.464,62 euros) a la lluita contra l’intrusisme

L’enquesta va estar activa des del 13 fins al 27 de maig, ambdós inclosos, i aquests resultats serviran per enriquir el debat que tindrà lloc a l’Assemblea General del proper dissabte 15 de juny, a La Seu d’Urgell, on s’acabarà de decidir a què es destinarà el romanent.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×