Èxit de la II ruta guiada de marxa nòrdica del CFC, a Lleida: exercici saludable i coques de Camarasa

Publicada el 04/06/2019

El matí del passat dissabte 1 de juny, va tenir lloc pels voltants del pantà de Sant Llorenç de Montgai de Camarasa (Lleida) la II ruta guiada de marxa nòrdica, organitzada per la secció territorial lleidatana del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i solidària amb la investigació de malalties degeneratives de la retina.

Les gairebé cinquanta persones inscrites van rebre les explicacions i instruccions d’un dels monitors del Consell Esportiu de les Garrigues, que va parlar-los de la tècnica de la marxa nòrdica, els orígens i els seus beneficis per a la salut. Tot seguit, va arribar el moment d’ajustar-se bé els pals amb les dragoneres i de començar la ruta.

Aquesta II ruta guiada de marxa nòrdica solidària va arrencar del pàrquing del càmping La Noguera de Sant Llorenç de Montgai i va discórrer per un circuit circular de 8km, amb un desnivell positiu aproximat de 270m. Tota la recaptació anirà destinada als afectats de malalties degeneratives de la retina, a través de l’organització Stargardt Go, que també va ser-hi present.

Segons membres de la pròpia ST de Lleida, “va ser un dia esplèndid, de ple estiu, amb un sol que brillava amb força”, cosa que encara va fer més “especial el refrigeri preparat a l’arribada, a base de coques salades i dolces, típiques de Camarasa”, i aigua per rehidratar.

Tant l’organització com les persones participants esperen repetir l’any que ve.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×