El CFC assisteix a l’acte de graduació de la promoció 2015-2019 del Grau en Fisioteràpia de la URV, a Reus

Publicada el 15/07/2019

Cristina Adillón, coordinadora de la Secció Territorial del Camp de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), i Joan Álvarez, membre de la mateixa Secció, van assistir el passat dissabte 1 de juny a l’acte de graduació dels estudiants de la promoció 2015-2019 del Grau en Fisioteràpia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que va tenir lloc a la Fira de Reus.

Presidien l’acte la secretària de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, Marta Romeu, i la responsable de l'ensenyament de Fisioteràpia i padrina de la promoció, Isabel Salvat, que van dedicar unes paraules als graduats tot recordant la seva trajectòria en els darrers quatre anys.

En representació del CFC, Cristina Adillón va felicitar als recents graduats i va donar-los la benvinguda al nostre col·lectiu professional. Els professors del Grau Montse Jové i Néstor Muñoz van dedicar també un discurs molt emotiu als alumnes.

L’acte va finalitzar amb l’entrega de diplomes i bandes i amb la fotografia de tots els graduats i graduades en Fisioteràpia d’aquesta promoció 2015-2019 de la URV.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×