El CFC va oferir servei de Fisioteràpia a la Caminada de Resistència Reus-Prades-Reus i al Trail Running del 2 de juny, a Reus

Publicada el 15/07/2019

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), a través de la seva Secció Territorial del Camp de Tarragona, va oferir, el passat diumenge 2 de juny, un servei de Fisioteràpia als participants de la XXIII Caminada de Resistència Reus-Prades-Reus i del II Trail Running, que organitzava l’Associació Excursionista de Catalunya.

La presència del CFC en aquest tipus d’esdeveniments és important perquè fa visible el paper de la Fisioteràpia en el moment de recuperar la musculatura després d’una activitat física intensa així com davant d’una possible lesió.

El CFC hi va col·laborar amb la tasca de cinc fisioterapeutes (Oriol Cedó, David Molas, Rubén Pros, Josep Enric Martínez, Natàlia Sáez) que van atendre els participants de les proves esportives que ho sol·licitaven des de les 12.30 h de migdia fins a les 20.00 h del vespre.

Durant tot el dia, també, les integrants de la ST del Camp de Tarragona Cristina Adillón, Tania López, Noema Pérez i Laura Menés, van ser-hi presents, coordinant el servei i atenent a qui ho necessitava.

La prova llarga constava de 54 km i el servei de Fisioteràpia del CFC hi va atendre un nombre molt elevat de caminadors i corredors.

L’entesa entre l’organització i els representants del CFC va ser excel·lent, així que, segons la ST tarragonina, “l’any que ve hi tornarem a ser presents”.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×