Inscripcions obertes per a la 2a Jornada de Fisioteràpia de l’Esport (#FisioEsportCFC) del proper 4 d’octubre al CAR de Sant Cugat

Publicada el 17/07/2019

Queda obert el període d’inscripcions per a la 2a Jornada de Fisioteràpia de l’Esport (#FisioEsportCFC), que tindrà lloc el divendres 4 d’octubre al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i titulada “Novetats tecnològiques, d’abordatge i de raonament clínic en Fisioteràpia de l’Esport”.

Buscant que sigui del màxim interès per a col·legiats i col·legiades, la 2a Jornada de Fisioteràpia de l’Esport (#FisioEsportCFC) inclourà tallers i ponències sobre aportacions tecnològiques tant en diagnòstic com en tractament i s’organitzarà en base a cinc grans blocs temàtics. El format de les ponències serà de comunicacions de 20 minuts amb temps, després, per a les preguntes dels assistents.

Així, els cinc blocs temàtics que vertebraran aquesta #FisioEsportCFC de l’octubre seran: l’estimulació cerebral no invasiva; l’ús de la termografia en el diagnòstic; la tecnologia aplicada a l’entrenament en exercici terapèutic; la teràpia manual, amb una revisió de les influències miofascials i neurals en patologia i tractament de lesions de parts toves, i l’esport adaptat i altres esports que no sempre reben l’atenció merescuda, com ara la natació o el crossfit.

Seran cridats a dir-hi la seva fisioterapeutes de la talla de Marc Sebastián, Rayco García, Pep Medina, Sergio Patiño, Albert Torner, Raúl Beribé, Mònica Solana i Romina González, que ens faran gaudir d’una Jornada d’alt nivell compartint amb els assistents coneixements, experiències i metodologies.

El tret de sortida el donarà el fisioterapeuta Marc Sebastián parlant d’estimulació cerebral no invasiva amb finalitats terapèutiques i diagnòstiques, i el seguirà el fisioterapeuta Rayco García, que tractarà de la termografia en el diagnòstic de Fisioteràpia i l’evolució de les lesions.

Després arribarà el torn del fisioterapeuta Pep Medina, amb la proposta de noves tecnologies en l’esport adaptat; del fisioterapeuta Sergio Patiño, que tractarà les influències miofascials i neurals en el tractament de lesions de parts toves, i del fisioterapeuta Albert Torner, sobre control de càrregues en una tendinopatia rotular d’un practicant de crossfit.

De la rehabilitació postquirúrgica del LEA i tendències i pautes de treball basat en el procés de lligamentització, en parlarà el fisioterapeuta Raúl Beribé; la llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i fisioterapeuta Mònica Solana parlarà de prevenció de lesions en natació; la fisioterapeuta i llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Romina González tractarà de tecnologia aplicada en l’entrenament, i, finalment, la fisioterapeuta danesa Sarah Louise Kroman parlarà de Fisioteràpia clínica.

Clourà la #FisioEsportCFC una actualització sobre el tractament de la lesió del LEA i sobre com abordar l’osteoartritis que, malgrat tots els esforços per evitar-ho, pot sobrevenir després d’algunes lesions en persones joves i esportistes.

Serà, en resum, una nova oportunitat per compartir amb companys de professió una jornada tècnica que, una vegada més, tindrà l’esport i la Fisioteràpia com a protagonistes absoluts.

Ens hi acompanyareu? Us hi podeu inscriure seguint l’enllaç http://iiesport.fisioterapeutes.cat/ca/inscripcions

 

MOLT IMPORTANT: CAL RESERVAR EL DINAR

El dia de la Jornada podeu portar el vostre menjar o bé dinar al mateix menjador del CAR. Per fer-ho, però, caldrà reservar dinar i plaça en el moment de la inscripció a la Jornada #FisioEsportCFC.

Fem èmfasi en això perquè és molt important de cara a la previsió de la cuina del CAR. Qui pensi que aquell dia voldrà dinar allà ha de marcar l’opció del dinar i fer el pagament en el mateix moment de la inscripció.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×