En la seva reunió mensual, la Junta de Govern del CFC es reuneix amb companys i companyes de la zona de Sant Feliu de Guíxols

Publicada el 19/07/2019

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) va celebrar la seva reunió mensual, el passat divendres 12 de juliol, a Sant Feliu de Guíxols (Girona), on tot seguit va aprofitar per tenir una trobada amb els col·legiats i les col·legiades de la zona, per conèixer-los i intercanviar opinions.

La trobada, que a banda de tots els membres de la Junta de Govern va aplegar una dotzena de persones, va tenir lloc en una de les sales d’actes del Museu d’Història del Monestir de Sant Feliu de Guíxols i va servir, no només perquè els col·legiats es coneguessin entre ells, sinó perquè tots plegats compartissin amb la Junta les seves necessitats i projectes.

“En el fons, es va tractar d’una reunió entre companys de professió, que vam estar parlant de temes comuns, que ens interessen a tots, va ser una trobada molt distesa i agradable”, ha explicat el secretari del CFC Daniel Jiménez.

Una de les prioritats d’aquesta Junta de Govern és actuar d’acord a les necessitats del col·lectiu i, per això, la intenció és anar intercalant les reunions mensuals a la seu barcelonina amb reunions arreu del territori.

Acabada la reunió, tots els assistents van gaudir d’un pica-pica de cortesia durant el qual van aprofitar per brindar pel col·lectiu de la Fisioteràpia i van desitjar-se un bon estiu.

Tot seguit, la comitiva formada pels col·legiats i les col·legiades presents i la Junta de Govern van aprofitar per visitar, allà mateix, una exposició dedicada als professionals de la salut del passat, metges rurals, llevadores i farmacèutics, entre altres.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×