Col·laborem amb el I Congreso Internacional de Medicina Deportiva, Fisioterapia y Actividad Física y Deporte, organitzat pel Real Betis Balompié i Miclinicatop

Publicada el 24/07/2019

Els propers 12 i 13 d’octubre, a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla, tindrà lloc el I Congreso Internacional de Medicina Deportiva, Fisioterapia y Actividad Física y Deporte, organitzat pel Real Betis Balompié i Miclinicatop, en què el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hi participarà com a patrocinador.

Aquest Congrés busca acostar als seus inscrits els temes de més interès i les últimes novetats en evidència científica i pràctica clínica en Medicina Esportiva, Fisioteràpia i Activitat Física i Esport. I ho vol fer mitjançant els seus ponents, referents tant a nivell nacional i internacional.

Es mostraran els diferents sistemes de treball de les Ciències de la Salut des d'un punt de vista multidisciplinari, tot buscant mantenir l'essència de la Fisioteràpia tradicional, apostant per la teràpia manual i l'exercici terapèutic, de gran importància avui dia sense oblidar els darrers avenços en Fisioteràpia avançada.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×