Primera activitat del Grup d'Activitats a la Natura (FISIOGAN) del CFC

Publicada el 24/07/2019

El passat dissabte 20 de juliol, es va posar en marxa el Grup d’Activitats a la Natura (FISIOGAN) del CFC amb una excursió a la Mola (Sant Llorenç del Munt), a la que van assistir un total de 23 persones.

La cita estava prevista per a les 8.30 h del matí a l’aparcament de Can Robert, des d’on els col·legiats i les col·legiades més caminadors i els seus acompanyants van iniciar la pujada a peu al pic de la Mola.

Durant el trajecte de pujada companys i companyes van poder compartir impressions i conèixer-se, alhora que gaudien de la natura, el paisatge i l’esplèndid dia de sol que els acompanyava. Algunes persones més agosarades van optar pel circuit alternatiu que afegia una mica més d’exigència i duresa a la caminada.

Un cop acabada la caminada, i abans del dinar grupal de tancament, va tenir lloc la segona reunió del grup, a fi de perfilar els seus objectius.

Des del FISIOGAN i des del propi Col·legi estem molt contents de la rebuda de l’activitat i estem segurs que és l’inici d’un gran projecte.

Us animem a participar de les activitats que es proposin, perquè no hi ha res millor que fer exercici físic a la natura.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×