El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa pública la convocatòria d’ajuts a la recerca

Publicada el 29/07/2019

L’objectiu de promoure l’exercici professional de la Fisioteràpia que correspon al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya inclou, entre d’altres, el foment de la investigació. Per aquest motiu, la Junta de Govern ha decidit impulsar la realització de projectes de recerca mitjançant la convocatòria pública d’ajuts a la investigació en Fisioteràpia. Aquest any, però, la nova Junta de Govern ha decidit flexibilitzar els criteris, i per tal que tothom tingui les mateixes probabilitats d’optar als ajuts, ha elaborat una escala de valoració per a cada tipus d’estudi previst.

Els temes d’interès prioritari per a aquest 2019 seran:

  • Exercici Terapèutic
  • Fisioteràpia en patologies d’alta prevalença i baixa complexitat
  • Fisioteràpia en Atenció Primària

El pressupost de la present convocatòria serà de 46.879,47 €, amb el següent desglossament:

  • 16.879,47€ per a la convocatòria de l’any 2019, corresponent a l’1% del pressupost del CFC per a l’exercici 2019.
  • 30.000 € corresponents a la partida extraordinària destinada a ajuts per a la recerca, provinent del romanent de l’exercici 2018, aprovada a l’Assemblea General del 15 de juny de 2019.

Podeu consultar la convocatòria i obtenir la documentació necessària per a la sol·licitud aquí

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 2 de setembre de 2019 i finalitzarà el 7 d'octubre de 2019 (ambdós inclosos).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×