La Junta de Govern celebrarà la reunió de juliol a Sant Feliu de Guíxols, trobant-se amb els fisioterapeutes de la zona

Publicada el 03/07/2019

El proper divendres 12 de juliol a la tarda, la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) farà la seva reunió mensual a Sant Feliu de Guíxols, on tot seguit, a les 19.00 h, es trobarà amb tots els col·legiats i col·legiades de la zona que ho desitgin per parlar-hi d’anhels, necessitats i projectes de futur.

Una de les prioritats de la Junta de Govern és aquesta: escoltar i actuar d’acord a les necessitats del col·lectiu. Per això la intenció és anar intercalant les reunions mensuals a la seu barcelonina amb reunions arreu del territori i aquest mes de juliol els ha arribat el torn als professionals de la Costa Brava.

Museu d’Història del Monestir de Sant Feliu de Guíxols

La trobada amb el col·lectiu de fisioterapeutes tindrà lloc a les 19.00h, en una de les sales d’actes del Museu d’Història del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, situat a la plaça del Monestir, s/n, de la mateixa població. Tot seguit, els assistents gaudiran d’un pica-pica de cortesia en què es brindarà pels projectes de futur conjunts i amb què es desitjarà un molt bon estiu a tot el col·lectiu de la Fisioteràpia.

En acabat, els col·legiats i les col·legiades visitaran amb la Junta de Govern una exposició que homenatja els professionals de la salut del passat, com ara metges rurals, llevadores i farmacèutics, entre d’altres.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×