Beca de la Nit de la Professió per a professionals de la salut que treballin a l’Anoia

Publicada el 31/07/2019

Us informem que les filials i delegacions a l’Anoia del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, amb el suport de MIPS Fundació Privada convoquen la Beca de la Nit de la Professió per a professionals que treballin a la comarca.

La beca dona suport a un treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de les ciències de la salut desenvolupat a la comarca de l’Anoia. L’objectiu de la convocatòria és col·laborar en el desenvolupament de projectes de recerca i innovació per part dels professionals de la salut de l’Anoia, projectes relacionats amb la seva tasca professional desenvolupada a aquesta comarca i està dotada amb 1.500 euros.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el pròxim 15 de setembre de 2019, i la resolució es farà pública durant l’acte de la Nit de la Professió de l’Anoia, que anualment se celebra a la comarca i que aquest 2019 tindrà lloc el 25 d’octubre.

L’objectiu de la convocatòria és col·laborar en la formació continuada dels professionals de la salut que desenvolupen la seva tasca professional a la comarca de l’Anoia.

Tal com s’estableix a les bases de la convocatòria, només hi podran optar els professionals de la salut que treballin a l’Anoia.

Podeu trobar la informació de les Bases i el Formulari de presentació aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×