La trobada anual de la ST de Lleida del CFC va incloure una conferència sobre Fisioteràpia aquàtica

Publicada el 05/07/2019

La Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) va celebrar, aquest dissabte 29 de juny al matí, la seva reunió anual amb els col·legiats i les col·legiades de la província.

Concebuda com una mena d’esmorzar-col·loqui, la trobada va servir a les responsables de la ST lleidatana per repassar les accions fetes en el decurs de l’any 2018 i explicar els projectes de futur.

També va incloure una ponència, a càrrec de la fisioterapeuta Anna Verdú, experta en Fisioteràpia aquàtica, que va exposar en què consisteix aquest àmbit de treball i els seus beneficis per als pacients.

Les responsables de la ST de Lleida del CFC volen agrair la participació de tothom i fer palesa la capacitat didàctica de Verdú.

La trobada va concloure amb un pica-pica amb brindis inclòs per a les 35 persones assistents, que van valorar molt positivament la ponència.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×