Dissabte 20 de juliol: pugeu a La Mola amb el Grup d'Activitats a la Natura (FISIOGAN) del CFC

Publicada el 08/07/2019

El proper dissabte 20 de juliol, a les 8.30 h del matí, els col·legiats i les col·legiades més caminadors tenen una cita ineludible amb el Grup d'Activitats a la Natura (FISIOGAN) del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC). Una pujada a peu al pic de La Mola (Sant Llorenç del Munt) pensada per a tots els públics, és a dir, una activitat ideal perquè hi vingueu en família, amb un límit de tres acompanyants.

Aquesta activitat de senderisme tindrà una durada estimada no superior a les 3 hores (amb un circuit alternatiu una mica més dur però igualment assequible per a qualsevol adult) i requerirà de cadascú el portar una gorra per evitar insolacions i una bona cantimplora amb aigua per hidratar-se.

Tot i que l’activitat està bonificada al 100% pel CFC, la INSCRIPCIÓ és obligatòria per una qüestió logística i, en el cas de voler-hi venir amb menors d'edat, caldrà que ens feu arribar també el FORMULARI D'AUTORITZACIÓ signat, mitjançant del correu inscripcions@fisioterapeutes.cat

El punt de trobada per començar l’ascensió a La Mola (a les 8.30 h) serà l’aparcament de Can Robert. Un cop acabada la caminada (sobre les 12.00 h), se celebrarà la segona reunió del FISIOGAN i, tot seguit (sobre les 13.30 h), es farà un dinar de cloenda en un restaurant de la zona.

Tant des del FISIOGAN com des del propi Col·legi esperem que us animeu a apuntar-vos a aquesta activitat física a la natura amb nosaltres.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×