DIFT 2019. Apunta! 5 d’octubre, el dia “D” de la Fisioteràpia a Barcelona

Publicada el 02/08/2019

Com ja us vàrem anunciar al Noticiari número 122, dissabte 5 d’octubre és la data triada per a la celebració del Dia de la Fisioteràpia (DIFT) a Barcelona.

El Col·legi surt al carrer, portant, un any més, la Fisioteràpia a l’abast de tothom. Una gran festa per a la ciutadania de caràcter lúdic, festiu i participatiu.

El DIFT torna a ser un punt de trobada de professionals, estudiants de les diferents universitats, pacients de les vostres consultes, amics, passavolants... amb un objectiu clau: apropar la Fisioteràpia a la població i fer una difusió més global, abraçant diverses vessants sota una consigna clara: la Fisioteràpia és salut.

La festa del DIFT està pensada per a tota la família, combinant espais de lleure i esbarjo per als més petits i de divulgació de la nostra professió amb tallers i activitats diverses relacionades amb la Fisioteràpia i els seus àmbits d’actuació. Posar-te la pell d’una persona gran i l’experiència que té en el seu dia a dia, prendre consciència del cos i la nostra respiració, practicar la marxa nòrdica, conèixer més sobre la Fisioteràpia respiratòria i la importància que té, gaudir de demostracions de Fisioteràpia en animals… Aquestes són algunes de les activitats que les comissions, grups d’interès i grups de treball del CFC compartiran amb tots els qui vinguin a gaudir d’una jornada que tindrà de tot per a tots.

Estigueu ben atents a les nostres comunicacions per web, xarxes i correu electrònic, on us anirem informant puntualment de totes les novetats que, de ben segur, us animen a participar i venir a celebrar amb nosaltres i els companys i companyes del Col·legi el Dia de la Fisioteràpia!

Hi esteu tots convidats!

 “Tot és possible” de RAC1

Una de les novetats del DIFT d’enguany, serà el dia 4 d’octubre, un dia abans del dia “D”, fent protagonista exclusiva a la Fisioteràpia al programa que condueix la periodista Elisenda Camps a RAC1 “Tot és possible”. Un programa que compta amb una mitjana de 66.000 oients diàriament, amb els qui tindrem la oportunitat d’interactuar i una molt bona ocasió per transmetre a la població el que és la Fisioteràpia: tractament, recuperació i prevenció.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×