Reserveu-vos el 15N: IX Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica i Premi al Fisioterapeuta de l’Any

Publicada el 05/08/2019

L’última gran Jornada organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) aquest 2019 serà la IX Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica, que tindrà lloc el divendres 15 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat i s’articularà en un torn de matí amb ponències magistrals i un de tarda amb masterclass. Us heu reservat la data? Doncs no trigueu perquè valdrà la pena!

El programa de la Jornada comptarà amb ponents de la talla d’Ana Gacimartín, que descriurà les principals classificacions diagnòstiques basades en moviment; el Dr. Arturo Goicoechea, que ens explicarà els nous models d’abordatge del dolor crònic; Júlia Jubany, que descriurà algunes claus importants per a un bon diagnòstic en Fisioteràpia; Antoni Morral, ens posarà sobre la taula l’efecte placebo per determinar quan és un aliat o un enemic en un tractament; Pedro Rubio, reflexionarà sobre la necessitat de tenir en compte certs factors en el raonament clínic de Fisioteràpia; i Enric Sirvent ens parlarà sobre evidències, narratives i falses dicotomies de l’Stop & Go.

La Jornada que el CFC dedica, un any més, a la NME, tindrà lloc a l’hotel Hesperia Barcelona Tower, situat a la Gran Via, 144, de l’Hospitalet de Llobregat i podrà seguir-se a les xarxes socials amb l’etiqueta #NMECFC. Les inscripcions per la Jornada s’obriran el proper dilluns 26 d’agost.

Les masterclass del segon torn s’acabaran poc a abans de les 19.00 h, moment en què,  es convidarà als assistents a la Jornada a una copa de cava i un pica-pica i s’aprofitarà per entregar un guardó als millors expedients acadèmics universitaris, i el Premi al Fisioterapeuta de l’Any, escollit, aquest 2019, per votació exclusivament popular, en un procés participatiu que iniciarem el proper mes de setembre

A mesura que s’acosti la data us anirem donant més detalls i animant-vos a què participeu amb nosaltres tant de la Jornada com de l’elecció del Fisioterapeuta de l’Any.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×