Setmana solidària de Fisios Mundi. Participes?

Publicada el 10/09/2019

Un any més, amb motiu del Dia Mundial de la Fisioteràpia, Fisios Mundi celebra la seva Setmana Solidària.

Amb aquesta iniciativa Fisios Mundi obté l’aportació d’una petita part dels ingressos obtinguts durant la setmana del 9 al 15 de setembre, de centres de fisioteràpia, centres de formació, empreses, fisioterapeutes...etc.

Gràcies a aquestes donacions Fisios Mundi ajuda en el finançament de projectes solidaris a països com Vietnam, la Índia, el Líban i locals encara en vies de desenvolupament.

Aquesta és una forma més de creixement de la professió i de fer arribar la fisioteràpia a tothom, sobretot als qui més ho necessiten.

Per a contribuir a aquesta iniciativa vosaltres escolliu el percentatge dels ingressos a donar, des de 1 € a l’import que determineu.

L’ingrés s’ha de fer al compte corrent:

Triodos Bank
ES07 1491 0001 28 2075263323

Fisios Mundi us anima a participar i engrescar a altres companys a que s’uneixin a la #SemanaSolidariaFM #YotambiénparticipoSSFM i col·laborar a millorar projectes que de retruc milloren la qualitat de vida d’altres persones que viuen en un estat molt diferent al nostre.

T’animes?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×