El FC Barcelona organitza el I Congrés de Fisioteràpia Esportiva

Publicada el 25/09/2019

El proper 8 d’octubre, el FC Barcelona organitza el I Congrés de Fisioteràpia Esportiva Barça, a l’Auditori 1899 de les instal·lacions de l’entitat.

Serà una jornada teòrico-pràctica en la qual alguns dels més prestigiosos fisioterapeutes del món ens presentaran pràctica clínica així com les més recents actualitzacions en evidència científica.

Sortegem dues invitacions

Des d’ara i fins al proper divendres 27 de setembre, posarem en marxa, a través d’Instagram, el sorteig de dues invitacions per assistir al Congrés. Aquells que hi estiguin interessats han de fer un comentari al post del CFC on cal que indiquin el seu nom complert i el número de col·legiat.

Pots aconseguir un descompte en la inscripció

Si us heu quedat sense les invitacions que sortegem però esteu interessats en assistir-hi, podeu gaudir d’un descompte del 20% anant a la pàgina web del congrés i, a baix a la dreta, heu d’iniciar un xat fent servir l’hashtag creat especialment per a l’esdeveniment #SportsPhysio2019

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×