La Fisioteràpia, molt important per gaudir d’un envelliment saludable

Publicada el 26/09/2019

Que envellir és llei de vida, ho tenim prou clar, però hi ha decisions que ens poden ajudar a gaudir d’un envelliment més saludable i agradable. I precisament d’això tracta el videoconsell del mes de setembre, que podeu veure aquí.

L’alimentació i l’activitat física són dos factors d’allò més importants i, en relació a aquest últim, els fisioterapeutes hi juguem un paper cabdal, atès que podem proposar programes d’exercici terapèutic que ens ajudaran, entre d’altres, a enfortir ossos i músculs, millorar la resistència cardiovascular i augmentar l’equilibri, aspecte de gran importància perquè reduirem el risc de patir caigudes.

I no només això, la Fisioteràpia, amb exercicis de mobilitat i estiraments, ens pot ajudar també a resoldre dolors de tipus articular associats a l’edat. En resum, si tenim més mobilitat i menys dolor, ossos i músculs forts i un cor a prova de bombes, ens sentirem més feliços i la nostra qualitat de vida millorarà.

La campanya ‘12 mesos, 12 consells de salut’ és una iniciativa conjunta del Colegio Oficial de Fisioterapeutas del País Vasco, el Colegio Oficial de Fisioterapeutas de Navarra, l'Il·lustre Col·legi de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana, el Colegio Oficial de Fisioterapeutas de Galicia, el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid, el Colegio de Fisioterapeutas de Cantabria i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×