Dissabte 5 d’octubre, vine a gaudir del DIFT a Barcelona

Publicada el 30/09/2019

Si aquest cap de setmana, Girona, Vic, Vallfogona de Balaguer, Torredembarra i Tortosa van donar el tret de sortida a les activitats del DIFT, ara és el torn de Barcelona. Aquest dissabte 5 d’octubre, la plaça dels Països Catalans de Barcelona s’omplirà de Fisioteràpia i la posarà a l’abast de tothom amb activitats pensades per explicar al conjunt de la població quines són les funcions i els beneficis de la Fisioteràpia per millorar la seva salut i el seu benestar.

El DIFT torna a ser un punt de trobada de professionals, estudiants, pacients, amics, passavolants... amb un objectiu clau: apropar la Fisioteràpia a la població i fer una difusió més global, abraçant diverses vessants sota una consigna clara: la Fisioteràpia és salut.

La festa del DIFT està pensada per a tota la família, combinant espais de lleure i esbarjo per als més petits i de divulgació de la nostra professió amb tallers i activitats diverses relacionades amb la Fisioteràpia i els seus àmbits d’actuació. D’entre les més destacades cal esmentar les xerrades sobre Fisioteràpia respiratòria, el treball de Core amb gossos de competició, així com la pràctica d’activitat física amb una marxa nòrdica i un taller de txikung... aquestes són algunes de les activitats que les comissions, grups d’interès i grups de treball del CFC compartiran amb tots els qui vinguin a gaudir d’una jornada que tindrà de tot per a tots.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×