Ampliació del servei d’Assessoria Jurídica. Ara també en línia per estalviar-vos temps

Publicada el 10/01/2020

Per tal d’oferir-vos una millor atenció i estalviar-vos viatges amunt i avall, us comuniquem que ampliem el servei d’assessoria jurídica i ho fem oferint-vos la possibilitat de concertar una cita virtual, via Skype o Facetime, el primer i tercer dilluns de cada mes, en horari de 16.00 h a 18.00 h. Així us podreu evitar desplaçaments i podreu contactar amb l’assessor jurídic del Col·legi, còmodament des de casa o des de la feina.

Així doncs, a banda de l’horari d’atenció presencial que oferíem fins ara (segon i quart dimecres de mes en horari de tarda, a la seu de Barcelona), aquelles col·legiades i col·legiats que hi estiguin interessats, podran concertar una cita prèvia virtual per telèfon al 93 207 50 29, per correu electrònic a juridic@fisioterapeutes.cat o a través del formulari que trobareu a la web.

Us recordem que el servei d’assessoria jurídica del CFC tracta aspectes legals com poden ser els requisits legals per obrir un centre, la defensa de la professió, així com temes d'intrusisme professional.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×