Participem en una jornada per avaluar el paper clau de la Fisioteràpia en la millora de la qualitat de vida dels pacients afectats d’ELA

Publicada el 22/01/2020

La Unitat Funcional de Motoneurona de Bellvitge i l’associació Go2, amb el suport i presència del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, organitzen una jornada per presentar un estudi que es realitzarà a l’Hospital de Bellvitge sobre l’atenció de Fisioteràpia per a pacients d’ELA. En concret l’estudi pretén avaluar el paper clau de la Fisioteràpia en la millora de la qualitat de vida dels pacients afectats d’ELA, actualitzar aspectes sobre la malaltia, fer present la voluntat de les parts en fer possible un pla pilot amb valors científics en l'atenció als afectats, així com detectar possibles millores que repercuteixin en l’òptima atenció sanitària que necessiten aquests pacients.

La cita tindrà lloc el proper 6 de febrer a partir de les 16.30 h a l’hotel Gallery de Barcelona. L’assistència a la jornada és lliure i gratuïta i està dirigida als pacients d’ELA així com als seus familiars, cuidadors i a totes aquelles persones interessades en l’àmbit de la salut i la Fisioteràpia.

A les 19.30 h, el degà i el secretari del CFC, Ramon Aiguadé i Daniel Jiménez, respectivament, presentaran la conferència “Els projectes pilot com a embrions de l’evidència en Fisioteràpia. Missió i visió de col·legi professional”.

Després de la jornada se celebrarà un sopar benèfic que destinarà tota la seva recaptació al grup d’investigació sobre la malaltia.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×