Consells per tornar al gimnàs de forma saludable

Publicada el 30/01/2020

Un objectiu habitual de principis d’any és tornar a fer exercici físic. L’esport s’ha convertit en una eina per millorar la vida de molts ciutadans perquè, com sabem, millora la funció mental, l’autonomia, la rapidesa, la memòria i la sensació de benestar... però cal fer-ho de manera segura.

Per aquest motiu, per explicar la millor manera de posar-se en marxa, hem preparat el videoconsell de gener dintre de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut”, en la qual participem des de 2014.

Així doncs, el videoconsell explica que si es vol reiniciar la pràctica esportiva després d’un període d’inactivitat, ja sigui per lesió o per la raó que sigui, és recomanable fer una primera consulta al fisioterapeuta abans d’anar al gimnàs. Amb la seva avaluació, es podrà dissenyar un tipus d’entrenament saludable per gaudir al màxim del retorn a l’esport.

Un cop al gimnàs, cal avaluar i programar tots els exercicis. Per això cal seguir les pautes i indicacions del teu preparador físic... ara bé, si es tenen males sensacions o dolors inesperats, cal aturar-se i consultar el fisioterapeuta, que t’ajudarà a solucionar el problema i a evitar que tingui conseqüències no desitjades.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×