El Govern central comunica que, de moment, no té intenció de suprimir l’exempció de l'IVA en els serveis sanitaris privats

Publicada el 14/10/2020

Després de ser coneixedors, per diverses informacions aparegudes a la premsa, de la reforma fiscal que voldria posar en marxa el govern central i que implicaria la tributació del 21% de l’IVA per als serveis de fisioteràpia, tributació de la qual actualment n’estan exempts, des del col·lectiu de les i els fisioterapeutes ens hem posat a treballar per fer arribar la nostra disconformitat als responsables de Salut, en el nostre cas, i d’Hisenda, en el cas del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF).

Les nostres queixes han tingut com a resultat la resposta de la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, en la qual recorda que és habitual que hi hagi especulacions basades en informes que el govern fa servir per confeccionar els pressupostos, però que aquests informes són només documents de treball del govern i no significa pas que s’hagin d’aplicar.

Tot i aquesta resposta de la ministra Montero, des del CFC estarem ben atents del camí que pugui prendre aquest cas i lluitarem perquè els nostres serveis segueixin estan exempts d’IVA, atès que considerem que aquesta presumpta modificació tributària seria una mesura totalment desafortunada, tant des de la perspectiva sanitària, social com econòmica, motiu pel qual ens hi posicionaríem totalment en contra i lluitaríem per aturar-la.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×