Signat un conveni per a la realització de les proves diagnòstiques i serològiques de la Covid-19

Publicada el 13/11/2020

Gràcies a un conveni que hem subscrit, juntament amb els col·legis de metges, odontòlegs i farmacèutics, amb els laboratoris Cerba, Synlab i Echevarne, us comuniquem que aquells que ho desitgeu (així com els vostres empleats a centres o consultes) podeu fer-vos la prova diagnòstica de la Covid-19 (RT-PCR) o bé una prova serològica de detecció d’anticossos IgG i IgM en sang venosa a un preu molt econòmic. Aquest conveni té vigència fins el proper mes de juny de 2021, tot i que es preveu que es prorrogui mentre duri la situació de pandèmia.

Els preus de les proves diagnòstiques i serològiques són els següents:

*Podeu consultar informació sobre les diferents proves aquí (Font: Laboratorio Echevarne)

Les col·legiades i col·legiats interessats a fer–se la prova amb aquestes favorables condicions caldrà que presentin al laboratori la següent documentació:

  • El codi de barres que proporciona el CFC i que podeu aconseguir aquí
  • La indicació facultativa per a la realització de la prova en cas que sigui necessari (consultar amb el laboratori)
  • El carnet col·legial

En cas que qui es vulgui realitzar la prova amb aquestes condicions sigui un treballador del vostre centre o consulta, caldrà:

  • La indicació facultativa per a la realització de la prova en cas que sigui necessari (consultar amb el laboratori)
  • Una constància de la relació laboral amb la persona col·legiada. Podeu consultar/descarregar-vos aquí un model de document orientatiu.

Informeu-vos prèviament si cal que demaneu cita prèvia per a la realització de l’analítica. Tingueu en compte que per gaudir d’aquestes avantatjoses condicions, de moment només es podrà realitzar la prova als centres que trobareu en els següents llistats: Cerba, Synlab, i Echevarne.

Heu de saber que el codi de barres que us proporcionem no conté informació de caràcter personal sinó només aquella la relativa a la vostra adscripció al CFC i que té només finalitats estadístiques.

És important recordar que en el cas que el professional doni positiu a la prova diagnòstica RT-PCR haurà de contactar amb el seu metge de capçalera i seguir les indicacions d’aïllament i prevenció de la transmissió establertes en cada moment per a aquesta infecció. Al ser la Covid-19 una malaltia de declaració obligatòria, el laboratori farà la notificació corresponent a la Direcció General de Salut Pública.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×