El Consell Social de la Fisioteràpia incorpora quatre nous membres

Publicada el 17/11/2020

Demà 18 de novembre, tindrà lloc una nova reunió del Consell Social de la Fisioteràpia que, entre d’altres, servirà per incorporar quatre nous membres: Roberta Ghedina i Antoni Cabot, com a representants dels premis June Nystrom, i Judith Roca i Xavier Oliver, com a representants de les universitats catalanes. Recordem que l’any 2019 s’hi va incorporar de ple dret el Sr. Manel Domingo per la seva qualitat d’exdegà.

L’ordre del dia previst per aquesta reunió serà el següent:

  1. Presentació dels nous membres del Consell Social
  2. Definició de les línies estratègiques i funcions
  3. Precs i preguntes

 

Estem segurs que gràcies a l’experiència professional i personal de les persones que componen el Consell, d’aquesta reunió sorgiran reflexions i propostes que ens ajudaran a copsar millor la realitat social que ens envolta per poder donar, des de la nostra professió, la resposta més adient a les necessitats de la ciutadania en aquest moment marcat per la pandèmia de la COVID-19, així com als propis integrants del col·lectiu de la Fisioteràpia.

Recordem que el Consell Social de la Fisioteràpia constitueix un fòrum de tractament i reflexió d'aspectes relacionats directament o indirecta amb la Fisioteràpia, de formació d'iniciatives i elaboració de propostes, bé siguin generades pels seus membres, bé siguin encarregades per la Junta de Govern.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×