Convocatòria 2020 d'ajuts per a la formació del CFC

Publicada el 19/11/2020

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa pública la resolució per la qual es convoquen els ajuts a la formació postgraduada de tipus formació continuada, postgrau, màster no oficial i/o màster oficial universitari, i per als quals s'hi destina un pressupost, aquest 2020, de 27.335,05 €.

Poden optar als ajuts totes les col·legiades i col·legiats que estiguin al corrent dels seus deures col·legials i donats d’alta al Col·legi, com a mínim, des de l’any anterior al de la convocatòria.

Per tal de diversificar l’accés als recursos que es destinen al sistema, cap col·legiat podrà obtenir més de dos ajuts de manera simultània i/o consecutiva. En tot cas, ha de transcórrer més d’un any per optar a un segon ajut.

Amb l’objectiu d’universalitzar l’obtenció d’ajuts per a la formació s’establiran unes quantitats estàndards per a tots els ajuts en base al tipus de formació i/o la seva durada; aquestes quantitats es publicaran a la convocatòria anual. Aquest nou sistema permetrà que els ajuts arribin a un major nombre de col·legiades i col·legiats.

La sol·licitud s’ha de formalitzar a través del formulari en línia disponible al web del CFC. El termini de presentació s’iniciarà el 30 de novembre i finalitzarà el 21 de desembre de 2020 (ambdós inclosos).

Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria, els terminis, la documentació i el barem aquí

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb el Departament Professional del Col·legi de 9.00 h 20.00 h, per telèfon al 93 207 50 29 o per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×