El govern ha aprovat un nou ajut de 2.000 euros per als autònoms

Publicada el 06/11/2020

Per tal de fer front als efectes de la pandèmia i amb l’objectiu de poder mantenir l’activitat laboral, el govern ha aprovat un nou ajut per als autònoms pel qual cada treballador podrà rebre 2.000 euros, en un pagament únic.

Hi podran accedir aquells autònoms donats d’alta al RETA o a la mutualitat com a sistema alternatiu al RETA de forma ininterrompuda abans de l’1 d'octubre de 2020 i com a mínim s’haurà de romandre d’alta fins al 31 de desembre de 2020. També caldrà tenir una base imposable (en l’última declaració de la renda) igual o inferior a 35.000 euros, i que el rendiment net de l’activitat del període de gener a setembre 2020 sigui igual o inferior a 13.125 euros.

L’ajuda serà compatible amb la percepció de qualsevol altre ajut, prestació, subsidi o subvenció, públics o privats, destinat a la mateixa finalitat i s’ha de demanar a la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya. El termini s'inicia el dilluns 9 de novembre de 2020 a les 9.00 hores i finalitza el 20 de novembre de 2020 a les 15.00 hores o fins a exhaurir la dotació pressupostària.

Per a més informació, podeu consultar el document que ha preparat el nostre assessor laboral aquí, on trobareu, entre d’altres, les FAQs d’aquest nou ajut, que poden ser del vostre interès.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×