L’Assemblea aprova per unanimitat el manteniment de la quota col·legial i els pressupostos per al 2021

Publicada el 21/12/2020

El 17 de desembre es va celebrar la 48a Assemblea Ordinària del CFC que, a causa de les circumstàncies actuals, va ser online. La convocatòria va aprovar per unanimitat els pressupostos per al 2021 així com el manteniment de l’import de la quota col·legial. 

L’ordre del dia de l’assemblea incloïa quatre punts: presentació del programa d’activitats per al 2021, presentació i aprovació del pressupost per a l’any 2021, ratificació d’un nou membre com a vocal de la Junta de Govern i precs i preguntes.

El programa presentat per la Junta de Govern té com a un dels principals objectius la divulgació de la fisioteràpia, que comptarà amb una aposta estratègica per la comunicació i la difusió de la professió i veurà néixer un grup de treball específic en aquest àmbit.

Un altre dels objectiu envers la societat del programa col·legial per a aquest 2021 és la transparència, i en aquest sentit, el degà va explicar, com a novetats, que els acords de Junta de Govern s’enviaran per llista de distribució a totes les col·legiades i col·legiats i que els ajuts CFC (formació, recerca...) es faran públics amb nom i cognoms i no de forma anònima com fins ara.

El Col·legi també treballarà durant el 2021 amb un enfocament clar dirigit al suport del col·lectiu. En aquest sentit destaquen l’impuls del CFC jove i ajuts COVID a persones en risc d’exclusió i autònoms.

En el marc col·legial, Aiguadé va explicar la creació de nous grups de treball, entre els quals destaca el de Fisioteràpia en la Sanitat Pública, que, com va reclamar en la seva compareixença al Parlament i en la reunió que va mantenir amb el Sr. Enric Vinaixa, director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, perseguirà, entre d’altres, la millora de les condicions laborals dels fisioterapeutes que treballen en geriatria. De la mateixa manera i en relació a la vida col·legial, va destacar la voluntat de realitzar actes col·legials, bé sigui en format online, presencial o híbrid, segons dicti la situació de la pandèmia; així doncs, es volen reactivar les jornades al territori i continuar amb formació i jornades bonificades, entre d’altres.

Després de l’aprovació del pressupost per al 2021, l’assemblea va ratificar el company Àlex Ginés com a nou membre de la Junta de Govern del Col·legi en substitució de Dani Freixes, que ha deixat el càrrec per motius personals i a qui agraïm la seva dedicació al Col·legi així com la tasca desenvolupada al CGCF.

Per cloure la jornada es va celebrar un sorteig on es va premiar tres assistents amb tres respectius xecs regal (300, 200 i 100 euros), destinats a la formació en l’àmbit de la Fisioteràpia. Un molt bon regal de Nadal!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×