Desembre, mes d’activitats col·legials solidàries amb la Marató de TV3

Publicada el 21/12/2020

Gràcies a la vostra solidaritat, el CFC farà entrega de 6.200 euros a la Fundació de la Marató, quantitat que ha estat la recaptació recollida amb les dues activitats solidàries que hem organitzat aquest mes de desembre.

D’una banda, al Congrés Internacional de Fisioteràpia en la pandèmia de la COVID-19 del passat 12 de desembre, es van recollir al voltant de 2.200 euros gràcies als donatius a les inscripcions i als 5 € que el CFC va afegir per cada connexió simultània.

D’altra banda, amb la Petjada Solidària, que us recordem que era una acció que pretenia reunir virtualment el màxim nombre de persones possible per realitzar activitat física, i per la qual per cada quilòmetre fet i enregistrat, el CFC aportava 1 euro a La Marató, hem aconseguit recollir un total de 4.000 euros tant per la venda de dorsals com pels quilòmetres realitzats per totes i tots vosaltres.

Un cop més us hem de donar les gràcies per la vostra implicació i solidaritat. Gràcies a tots i totes per fer-ho possible!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×