El CFC es reuneix amb el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral

Publicada el 03/12/2020

El degà del CFC, Ramon Aiguadé, i la responsable del Departament Professional, Roser Alfonso, s’han reunit aquest matí amb el Sr. Enric Vinaixa, director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El motiu principal de la reunió era parlar del procés de sol·licitud i assignació dels ajuts per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront la COVID-19 del mes d’octubre, que tantes queixes va generar tant per les dificultats tècniques com pel fet que els ajuts s’atorguessin per ordre de presentació de la sol·licitud fins a arribar a les 10.000, fet que va motivar que molts autònoms no hi poguessin accedir. En aquest sentit, el Sr. Vinaixa ha explicat que han implantat altres mesures com l’obertura d’un registre previ com a primer pas per accedir a la línia d’ajuts extraordinaris per a autònoms. En aquest cas, l’ordre d'arribada de la sol·licitud d’inscripció no atorgarà preferència en la concessió de l’ajut i, per tant, aquest serà més personalitzat i sectorialitzat.

La reunió ha servit també per parlar de les taules salarials del conveni de geriatria així com de la proposta que ja va fer el Sr. Aiguadé en la seva compareixença davant la Comissió d'Estudi de la Reconstrucció i la Reactivació Socials i Econòmiques (CERSE) del Parlament de Catalunya per tal que es pogués assimilar els fisioterapeutes que treballen a la privada amb els de la pública.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×