L’important paper de la Fisioteràpia domiciliària

Publicada el 25/02/2020

La Fisioteràpia a domicili juga un paper molt important en el tractament d’aquelles persones que, tinguin l’edat que tinguin, no es poden desplaçar a una consulta o centre extern bé sigui per la seva patologia o a causa de les barreres arquitectòniques. Manté la qualitat del servei, s’adapta a la rutina diària del pacient i ajuda a prescriure eficaçment els exercicis a realitzar perquè el fisioterapeuta els podrà adaptar a la seva llar i al seu mobiliari.

En aquest sentit, el videoconsell mensual corresponent al mes de febrer de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut”, ens parla dels beneficis i la necessitat de la Fisioteràpia a domicili. Aquest servei és un element clau per a la qualitat de vida de persones amb malalties neuromusculars i, per aquest motiu, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya promou que aquestes atencions formin part, cada cop més, del sistema de salut. La vida de persones dependents i la dels seus familiars es veu radicalment millorada en malalties com l’ELA, l’Alzheimer, etc.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×