PROET i HEFORA ofereixen accés gratuït a les seves plataformes

Publicada el 20/03/2020

Davant l’excepcional i difícil situació que estem vivint i per tal de facilitar la vostra tasca com a professionals sanitaris, juntament amb 16 col·legis professionals de Fisioteràpia de l’estat i gràcies a les gestions del CGCFE, hem aconseguit poder-vos oferir de manera gratuïta accés total a les plataformes HEFORA i PROET

Els i les fisioterapeutes catalans ja coneixeu la plataforma PROET, atès que ja fa un any que en podeu disposar gratuïtament pel simple fet de ser col·legiats del CFC. PROET és una plataforma per a la pauta de programes d’exercici terapèutic que permet crear, guardar i descarregar protocols, així com personalitzar-los amb el vostre logotip; registrar exercicis nous, crear calendaris d’activitats i de sessions amb els pacients, als quals també podreu registrar i compartir-hi el calendari.

Per la seva banda, HEFORA és una plataforma que pretén proporcionar un canal de contacte simple i segur entre pacient i fisioterapeuta durant el tractament. Aquesta plataforma permet pujar vídeos, accedir i prescriure exercicis als pacients, crear qüestionaris propis per recollir i analitzar dades, entre d’altres... i ara us permet obtenir un compte gratuït només enregistrant-vos. Un cop registrats, és molt important que pugeu el vostre propi document de protecció de dades a l’apartat ‘Mis Recursos’ i que després l’inclogueu al vostre perfil, indicant la ciutat i província, atès que és la manera com els futurs pacients us podran contactar. Si voleu accedir a les funcions Premium (a les que tindreu accés durant el confinament), escriviu un correu electrònic a info@hefora.com i indiqueu-hi el vostre correu electrònic i nom d’usuari a la plataforma.

Agraïm a PROET i a HEFORA la generositat que ha tingut amb el nostre col·lectiu perquè facilita la nostra tasca diària a l’hora de treballar a distància amb els nostres pacients, aspecte especialment important en aquests moments de confinament que estem vivint.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×