La Secció Territorial de Girona participa a la VIII Jornada de l’Esport Femení

Publicada el 04/03/2020

El proper diumenge 8 de març, Dia Internacional de la Dona, tindrà lloc, a Girona, la VIII Jornada de l’Esport Femení i la Secció Territorial de Girona hi participarà amb activitats de propiocepció i amb una masterclass d’estiraments i respiració que ja que van realitzar l’any passat i que va tenir molt d’èxit. 

La Jornada de l’Esport Femení és un esdeveniment esportiu que pretén fer visible l’esport femení, buscar un reconeixement social i una igualtat d’oportunitats per a totes les esportistes i futures esportistes. La jornada va ser presentada en roda de premsa el passat 30 de gener, i va comptar amb l’assistència de la representant de la Secció Territorial de Girona, Berta Serrat. A l’acte hi van intervenir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau; el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Girona, Fina Surina, i la coordinadora de la jornada, Olga Praderas.

La roda de premsa va servir, entre d’altres, per presentar un vídeo promocional, l’hashtag #thoestasperdent amb el qual es vol promocionar l’esport femení a les xarxes, així com les activitats que es duran a terme i que, aquest any, com a novetat, incorporen els jocs tradicionals del bèlit i les bitlles catalanes, el Colpbol, el Kangoo Jump i el corfbol, que se sumen a les 21 disciplines esportives que ja s’hi practicaven.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×