Anul·lades totes les reunions i activitats formatives de caràcter presencial per a professionals sanitaris

Publicada el 05/03/2020

Us informem que el Col·legi ha decidit ANUL·LAR TOTES LES JORNADES, REUNIONS, CONFERÈNCIES, CURSOS, ETC. ORGANITZATS PER LA INSTITUCIÓ DES D’AQUEST MATEIX MOMENT I FINS A NOVA INDICACIÓ. Aquesta mesura inclou l’anul·lació de la jornada prevista per aquesta mateixa tarda,  Salut i gènere.

Aquesta decisió s’ha pres seguint les indicacions del Departament de Salut que, en nota de premsa, ha indicat que “el director general de Professionals de la Salut, Marc Ramentol, ha anunciat avui que el Departament de Salut insta a la suspensió de congressos, seminaris, simposis, jornades, cursos o qualsevol altra activitat formativa per a professionals sanitaris que siguin de caràcter presencial a Catalunya, i alhora també s’insta als professionals a què no assisteixin a les jornades que es fan fora del país”.

Podeu llegir AQUÍ la Resolució de la consellera de Salut Alba Vergés per la qual s’adopten mesures de caire organitzatiu per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 en el col·lectiu de professionals sanitaris.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×