Compartim recursos amb els estudiants de Fisioteràpia

Publicada el 30/04/2020

Per tal que els alumnes de Fisioteràpia puguin estar en contacte amb la professió i seguir ampliant coneixements, el Col·legi ha fet arribar una carta a totes les facultats catalanes de Fisioteràpia en la qual s’anima als seus responsables a compartir amb els alumnes un seguit de recursos que el Col·legi posa a la seva disposició.

 

Oferim la possibilitat d’accedir, a tots els i les estudiants de Fisioteràpia fins al 31 de juliol, a la plataforma d’exercicis PROET, una plataforma gratuïta de programes d’exercici terapèutic amb la que es poden crear, guardar i descarregar protocols, exercicis i calendaris d’activitats, així com personalitzar-los, i que tenen al seu abast els col·legiats/des.

 

A més els hi donem l’oportunitat d’accedir en obert a les ponències de les 1es Jornades Mediterrànies Online de Fisioteràpia, d’assistir en directe i a través del canal de YouTube del CFC a les píndoles formatives que realitzem al Col·legi i recuperar les que ja s’han fet, a banda del Curs d’Exercici Terapèutic gratuït que hem ofert a través del CGCFE i la CNDEUF per als alumnes d’últim curs.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×