Suspenem el 2n Congrés Internacional de Fisioteràpia #FTP20

Publicada el 30/04/2020

El motiu de la present notícia és comunicar-vos la decisió presa en la darrera Junta de Govern sobre la cancel·lació del 2n Congrés Internacional de Fisioteràpia #FTP20, que teníem previst celebrar els propers 16 i 17 d’octubre de 2020.

 

Ha estat una decisió difícil per la incertesa del moment, perquè l’organització estava ja molt avançada (espais, ponents, logística, comunicació...) i per la il·lusió amb la que estàvem preparant aquest nou gran esdeveniment en què volíem tornar a reunir tots els àmbits de la Fisioteràpia en dos dies plens d’activitats. El Congrés incloïa activitats adreçades a la població general, participació d'altres professionals sanitaris, activitats lúdiques i esportives, també un concert per celebrar el 30è aniversari del Col·legi i, fins i tot, una cançó que hagués estat el lema del Congrés (Junts som invencibles). Teníem confirmades la participació de ponents com Jenny McConnell, Daniel Martí, Ewa Roos, Jordi Vilaró, Lars Andersen, Margie Olds, Ben Cormack, Chris Bleakley, Dawn Skelton, Pere Bacardit, Gilly Davy, Michael Shacklock, Kari Bo, Ester Esteban, Marta González, Carolina Walker, Joan Ars, Anna Abelló…

 

Tanmateix la situació actual ens obliga a destinar tots els nostres recursos i esforços a la lluita contra els efectes d’aquesta pandèmia, començant per la prudència i la vigilància de la salut dels assistents a l’activitat, i l’observança de les recomanacions del Departament de Salut pel que fa a les trobades entre professionals sanitaris.

 

L’anul·lació del congrés, però, ens permetrà invertir una part del pressupost que s’hi havia de destinar a secundar projectes i accions d’ajuda als col·legiats i col·legiades, tant les que ja us hem comunicat (com els d’ajuts a autònoms o a companys i companyes en situació d’emergència i exclusió) com les que decidirem en un futur. I no només ens aturarem aquí... també volem invertir part d’aquest pressupost en una campanya que ens beneficiarà a tots i totes: una campanya de divulgació perquè la ciutadania retorni al seu fisioterapeuta.

De congressos en vindran d’altres, i segurament seran tan especials com el que prevèiem fer aquest octubre, tot l’equip del Col·legi hi treballarà de valent. Però el que ara toca és enfilar un altre camí convençuts, ara més que mai, d'estar al vostre servei i al vostre costat. Creiem en els congressos i les jornades com a punt de trobada i unió de la nostra professió, i esperem que ben aviat puguem tornar a l'anhelada normalitat i puguem retrobar-nos en aquest tipus d’esdeveniments.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×