Campanya #jotriofisioterapia

Publicada el 27/05/2020

Per tal d’incentivar el retorn dels pacients a les consultes i serveis de fisioteràpia i d’aquesta manera col·laborar en la reactivació de la professió, ahir vam posar en marxa la campanya #jotriofisioterapia, acció que ens beneficiarà a tots i totes: una campanya de divulgació en positiu perquè la ciutadania retorni al fisioterapeuta i l’objectiu principal de la qual és donar suport a tots aquells companys i companyes fisioterapeutes que ens han traslladat la seva preocupació per la tornada a la “nova normalitat”.

Aquesta acció comença amb un sorteig de 100 xecs regal per valor de 50 euros cada un, perquè les persones guanyadores puguin anar al centre de fisioteràpia que escullin.

Per participar-hi cal fer un comentari a la publicació de Facebook amb el hashtag #jotriofisioterapia. Teniu les bases i tota la informació del sorteig en aquest enllaç http://jotriofisioterapia.cat/

Us convidem a compartir la publicació perquè els vostres pacients, familiars, amistats... hi puguin participar! Hi ha temps fins el 2 de juny a les 23.59 h. Si voleu podeu fer servir aquest text:

La Fisioteràpia torna al 100x100 i amb més ganes que mai!

Participa al sorteig que promou el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i guanya un dels 100 xecs regal que sortegen. Tens temps fins dimarts 2 de juny! Afanya’t!

Participar-hi és molt fàcil, només cal que segueixis la pàgina, comentis el post que han publicat a Facebook explicant per què has trobat a faltar aquests dies de confinament la Fisioteràpia i afegir el hashtag #jotriofisioterapia.

T’hi animes?

Continuem treballant per la nostra professió!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×