Estudi de fisioterapeutes positius en Covid-19 per prevenir futures situacions de contagi

Publicada el 05/05/2020

El Col·legi de Fisioterapeutes ha posat a disposició de les i els fisioterapeutes catalans una enquesta a fi d’analitzar l’impacte de la pandèmia de la Covid‑19 en els nostres professionals de forma confidencial i anònima.

Aquesta enquesta pretén obtenir dades que han de servir per poder determinar la traçabilitat del contagi, els entorns i situació on ha succeït, evitar futurs episodis similars i establir una adequada prevenció de riscos professionals.   

Per aquest motiu, tant si no heu estat infectats com si heu tingut o teniu sospita d’haver-ho estat, o si el contagi us ha estat confirmat a través dels diferents tests diagnòstics, us convidem a respondre de forma voluntària aquesta enquesta.

Els resultats s’utilitzaran per valorar l’impacte de la pandèmia entre la nostra professió i seran utilitzats per fer un seguiment de les seqüeles físiques i psicològiques a mig i llarg termini esperant que ens puguin ajudar a prendre decisions futures per millorar l’impacte d’aquesta o altres pandèmies.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×