El Col·legi crea un fons d’ajuts propis per a col·legiats i col·legiades

Publicada el 07/05/2020

Amb motiu de l’estat d’alerta sanitària provocat per la Covid-19 i davant la greu situació econòmica que presenten els fisioterapeutes, la Junta de Govern, en el marc del pla d’acció social del Col·legi, ha decidit crear un fons d’ajuts propis de 100.000 € amb l’objectiu d’ajudar-vos a superar aquest greu moment econòmic i laboral que ha provocat la pandèmia de la Covid-19.

FORMULARI DE SOL·LICITUD

Aquest ajut està dirigit a fisioterapeutes autònoms als qui se’ls hi ha denegat l’ajut per “cessament per causa de força major”, als qui se’ls hi hagi denegat o no hagin presentat l’ajut “per reducció del 75% dels ingressos” per trobar-se en una situació de reducció d’ingressos d’entre el 50 i el 75%, i als fisioterapeutes en règim de contractació laboral afectats per un ERTO.

L’import d’aquest ajut serà de 200 € com a màxim, i en el cas de fisioterapeutes afectats per un ERTO, l’import serà proporcional a la seva jornada laboral contractada.

El termini per sol·licitar aquest ajut s’iniciarà el proper dimarts 12 de maig a les 12.00h via web, a través d'un formulari que s’habilitarà al respecte, i estarà obert fins el 22 de maig (10 dies naturals).

Al formulari caldrà adjuntar la documentació acreditativa corresponent:

  • Si ets fisioterapeuta autònom, la denegació de l’ajut “per causa de força major”, els ingressos dels mesos de febrer i març, el percentatge de reducció d’ingressos, segons correspongui, i declaració jurada de la certesa de les dades.
  • Si ets fisioterapeuta afectat per un ERTO, la comunicació de l’ERTO per part de l’empresa, la còpia documental de l’import mensual percebuda com a prestació, així com l’acreditació de la jornada laboral per la que has estat contractat.

Aquest fons d’ajuts propis complementarà el que es va crear fa unes setmanes per ajudar els col·legiats que pateixen una situació d’emergència i exclusió.

El CFC procura sempre estar al costat dels fisioterapeutes, i fer de la solidaritat un principi bàsic del nostre col·lectiu.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×