El Col·legi s’adhereix al Decàleg per a la Reforma del Sistema de Salut de Catalunya

Publicada el 15/06/2020

La pandèmia per la Covid-19 ha posat de manifest les mancances i també les fortaleses i oportunitats del sistema sanitari català que cal aprofitar. Ha posat a prova, no només els professionals, sinó també les estructures organitzatives del sistema de salut. Davant tot el que hem après durant aquesta situació d’emergència, els professionals de la salut reclamem la necessitat de dur a terme reformes urgents i profundes per a una millor atenció a la ciutadania i ho hem fet a través del Decàleg per a la Reforma del Sistema de Salut de Catalunya, que compta amb l’adhesió del nostre Col·legi.

Aquest decàleg ha estat elaborat de forma conjunta pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), la Societat Catalana de Gestió Sanitària i el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CIIC), i compta amb l’adhesió de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia, entre d’altres entitats.

Convertim la Covid-19 en una oportunitat que millori el nostre sistema de salut, basat en unes estructures professionals i uns equipaments sòlids. Ara és el moment d’afrontar el compromís i destinar al Sistema de Salut de Catalunya tot el que necessita.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×