Exempció d’una part de la quota col·legial

Publicada el 15/06/2020

Com us hem informat, i per tal de posar el nostre granet de sorra per ajudar-vos a millorar la situació econòmica i laboral per la que esteu passant alguns fisioterapeutes, el Col·legi ha decidit fraccionar l’import de la quota del segon semestre de 2020 en dues quotes trimestrals de 40.75€ cada una, que es passaran a cobrament els dies 1 d’agost i 1 de novembre.

En aquest sentit volem comunicar-vos que, aquelles col·legiades i col·legiats que estiguin rebent l’ajut de l’Estat per cessament d’activitat o bé hagin rebut l’ajut del Col·legi, i els que s’hagin vist afectats per un ERTO, poden sol·licitar l’exempció del pagament de la quota corresponent al primer trimestre fraccionat (la part proporcional de la quota corresponent als mesos de juliol, agost i setembre).

Podeu fer la sol·licitud de l’exempció d’aquesta fracció de la quota omplint el formulari que trobareu seguint aquest enllaç i adjuntant la documentació justificativa. La data límit per a l’enviament de les sol·licituds és el 12 de juliol.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×