La fisioteràpia, al nivell que es mereix

Publicada el 15/06/2020

La setmana passada, el govern va anunciar una retribució extraordinària per als professionals sanitaris en funció de la categoria laboral i, sobretot, del grau de presencialitat durant la crisi sanitària de la Covid-19. En el llistat de professionals de la Salut que el Departament va difondre per xarxes, es relegava els fisioterapeutes a un apartat denominat ‘Altres professionals’, per darrere de metges, infermeres i tècnics sanitaris, aspecte que vam considerar que no s’ajustava a la realitat ni a la importància que havia tingut el col·lectiu de la fisioteràpia en el tractament de malalts de Covid-19.

Us comuniquem que ens hem posat en contacte amb el Departament de Salut i la resposta que hem rebut de la Direcció General de Professions Sanitàries és que quan es publiqui la versió definitiva del Decret-Llei, la fisioteràpia estarà inclosa al mateix nivell que la infermeria.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×