Consells per utilitzar correctament les crosses de mà

Publicada el 30/06/2020

Les crosses són un element important de prevenció i recuperació en nombroses intervencions terapèutiques i, malgrat tot, no sempre les utilitzem d’una manera correcta. El videoconsell del mes de juny, dintre de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut”, ens dona una sèrie de recomanacions sobre la millor manera d'utilitzar crosses per evitar possibles problemes i lesions, o fins i tot caigudes.

El videoconsell ens explica com hem de procedir si portem una sola crossa o en fem servir dues, quina és la millor manera de pujar i baixar escales i sobretot fa especial èmfasi en la importància de no recolzar-hi la part posterior del genoll, atès que és una postura errònia que pot generar lesions al genoll.

Us reordem que la campanya ‘12 mesos, 12 consells de salut’ és una iniciativa conjunta del Colegio Oficial de Fisioterapeutas del País Vasco, el Colegio Oficial de Fisioterapeutas de Navarra, l'Il·lustre Col·legi de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana, el Colegio Oficial de Fisioterapeutas de Galicia, el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid, el Colegio de Fisioterapeutas de Cantabria i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×