Vols obtenir el distintiu d’Espai Sanitari Garantit?

Publicada el 24/07/2020

La nova realitat ens obliga a extremar les mesures de seguretat als espais tancats. Per això, des de el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hem definit una sèrie de mesures i protocols de seguretat per fer front a la nova normalitat. I per informar a la població hem decidit posar a disposició dels col·legiats i col·legiades el distintiu d’Espai Sanitari Garantit.

Per obtenir el distintiu cal fer el “Curs de Protocols per prevenir els contagis per Covid-19” disponible al campus online del Col·legi accessible a tots els col·legiats i col·legiades on s’expliquen les principals mesures que cal respectar per garantir la higiene i seguretat als centres i consultes de fisioteràpia.

El Col·legi, posarà a disposició de tots els col·legiats i col·legiades que ho desitgin a partir del dimecres 29 de juliol a les 12.00 h, la possibilitat de sol·licitar el distintiu imprès en format adhesiu (mides din A3 i din A4) a través d’un formulari per aquest fi a la pàgina web del Col·legi.  

Feu la vostra sol·licitud i contribuïm entre tots a fer-nos més visibles!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×