Reivindiquem el nostre paper en la prevenció i el tractament de lesions en l’esport de base

Publicada el 27/08/2020

L'activitat física i esportiva en edats infantils és una excel·lent oportunitat per educar els nens i nenes en els valors inherents a l'esport: hàbits saludables, treball en equip, disciplina, superació... però cap esport està exempt de riscos per lesió i si això passa, ha de ser sempre tractada per personal sanitari qualificat... i no sempre és així. Ho expliquem al videoconsell del mes d’agost, pertanyent a la campanya “12 mesos, 12 consells de salut” perquè volem que es prengui consciència d’una situació que es produeix amb excessiva freqüència en molts clubs esportius infantils ja que molts utilitzen personal no sanitari per tractar les lesions dels menors en el desenvolupament de l'activitat.

Al videoconsell es recomana a tots els clubs i institucions vinculades amb l’esport de base el treball amb professionals de la fisioteràpia amb l’inici de la nova temporada esportiva. La fisioteràpia pot ser clau per evitar lesions i recuperar ràpidament els jugadors que les puguin patir.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×