Rebut de la quota col·legial del 2n semestre 2020

Publicada el 05/08/2020

Us comuniquem que el Col·legi farà efectiu, en breu, el cobrament de la primera part del rebut de la quota col·legial corresponent al segon semestre del 2020. Us recordem que enguany, atès el moment econòmic i laboral que estan patint alguns fisioterapeutes a causa de la pandèmia de la Covid-19, el CFC ha decidit fraccionar l’import d’aquesta quota en dues de trimestrals. La primera es passarà a cobrament el proper 15 d’agost i la segona el 15 de novembre de 2020.

Per aquest motiu us recordem la importància de tenir actualitzades les vostres dades bancàries a fi d’evitar devolucions de rebuts, que incrementen les despeses col·legials.

Si us cal modificar alguna dada podeu fer-ho a través d’aquest enllaç. Us informem, però, que qualsevol canvi de dades que feu a partir d’avui, serà efectiu en el  proper rebut, donat que la 1a fracció de la quota del 2n semestre de 2020, ja s’ha presentat a la nostra entitat bancària.

Si teniu algun dubte o necessiteu més informació, podeu contactar amb l’Àrea Financera del Col·legi, que us atendrà al telèfon 93 207 50 29 ext. 1105, Laia García, o al correu electrònic lgarcia@fisioterapeutes.cat 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×