Convocatòria per formar part del Grup de Treball contra l’Intrusisme i del Grup d'activitats a la natura Fisiogan

Publicada el 30/09/2020

Els objectius del Grup de Treball contra l’Intrusisme és donar a conèixer la figura del fisioterapeuta amb totes les seves competències perquè la població pugui saber amb facilitat quan ha de recórrer a aquest professional sanitari, assessorar el CFC sobre casos d’intrusisme professional d’altres professions sanitàries i establir col·laboracions i fomentar sinergies i coneixement interdisciplinari.

D’altra banda, el Grup d’activitat a la natura Fisiogan té com a objectius realitzar sortides a la natura i practicar algun tipus d'activitat física en aquest entorn, fer projectes d'inclusió amb diverses patologies i amb discapacitats físics i/o psíquics i proposar projectes d'investigació que ajudin a evidenciar l'eficàcia de les activitats de natura per a la intervenció terapèutica.

Totes aquelles i aquells col·legiats que estigueu interessats a formar part del Grup de Treball contra l’Intrusisme o bé del Grup d’activitat a la natura Fisiogan, heu d’enviar un correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat (l’assumpte ha de ser “Grup de Treball contra l’Intrusisme” o bé “Grup d'activitats a la natura Fisiogan”) que ha d’incloure el vostre currículum i una carta de motivació.

La data d’enviament de les sol·licituds s’inicia el 5 d’octubre i finalitza el 19 d’octubre de 2020, ambdós inclosos. En un període de com a màxim de trenta dies hàbils des de la data de finalització de la convocatòria, s’informarà a les col·legiades i col·legiats sol·licitants si han estat admesos i es convocaran les properes reunions dels grups.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×