El CFC i AQU Catalunya signen un conveni de col·laboració per treballar conjuntament per a la millora de l‘educació superior

Publicada el 08/09/2020

El passat mes de juliol, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i AQU Catalunya (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya) van signar un conveni marc de col·laboració. El degà del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, i el president d’AQU Catalunya, Sr. Josep Joan Moreso, van rubricar un acord, l'objectiu del qual és que les dues entitats treballin per a la millora de l‘educació superior, d’acord amb els àmbits respectius d’expertesa i coneixement que tenen. 

Aquest acord entre ambdues entitats es durà a terme a través de convenis específics, que seran regulats i controlats per una comissió de seguiment integrada per un representant de cada entitat. En aquest sentit, el mateix dia 30 de juliol es va signar el primer conveni específic que té per objectiu regular la col·laboració entre ambdues entitats per tal d’establir el sistema de provisió de professionals del CFC com un dels mecanismes per formar part de la borsa d’experts d’AQU Catalunya per poder participar en les activitats d’avaluació, certificació i acreditació de l’Agència i aportar la seva visió experta en el seu àmbit professional. Aquest conveni té una vigència de quatre anys, prorrogables per quatre anys més per acord exprés de les dues parts.

AQU Catalunya és el principal instrument per a la promoció i l'avaluació de la qualitat al sistema universitari català. Té com a objectiu l'avaluació, l'acreditació i la certificació de la qualitat en l'àmbit de les universitats i dels centres d'ensenyament superior de Catalunya (ensenyaments, professorat, centres i serveis).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×